Joey The Jerk biedt nieuw album aan als gratis download

ImageProxy.mvc

De rap carrière van Joey The Jerk begon met freestyle sessions tijdens de lunch in high school. Zijn interesse in hip hop muziek leidde hem naar een bijbelstudie in Los Angeles, waar zijn rap carrière uiteindelijk geboren zou worden.

Als mede-oprichter van de Dove Award genomineerde, bejubelde, legendarische hip-hop formatie LA Symphony, wist Joey aandacht te genereren door met de groep op te treden in kerken, café’s, evangelisatie campagnes en festivals overal ter wereld. Joey bleef trouw aan zijn liefde voor muziek en kunst en bleef zijn skills ontwikkelen. Tijdens het schrijven en opnemen, was Joey was Joey 5 jaar actief als jeugdleider voor zijn kerk, waar zijn liefde voor de bediening, prediking en onderwijs bleef groeien.

Nu hij opnieuw de scene betreed als solo artiest neemt hij zijn volwassen perspectief van groei als echtgenoot, vader en van man Gods met zich mee. Met een hart om het evangelie te verkondigen onder jongeren en een sound waar geen enkele hip-hop fan omheen kan, wil Joey zijn licht laten schijnen op een nieuwe manier.

Zijn nieuwe album verscheen gisteren als gratis download via Noisetrade en Bandcamp. Joey heeft bewust voor deze manier gekozen. Volgens hem heeft God hem op het hart gelegd zoveel mogelijk mensen te bereiken met zijn muziek en door zijn muziek gratis beschikbaar te maken kan dit doel bereikt worden.

Het nieuwe album vol knallende beats en scherpe teksten, neemt je mee terug naar de energieke en opwindende dagen van LA Symphony, en laat een woord horen die deze wereld nodig heeft. Joey The Jerk heeft zichzelf neergezet om een enorme impact te maken in de scene!

Joey the Jerk “Catch Me If You Can” tracklist
1. Intro
2. King Without A Crown (feat. DJ Maj)
3. La Rocka
4. Don’t Be Afraid (feat. Propaganda)
5. Catch Me If You Can
6. Chase The Day (feat. Landon Pietrini)
7. Pieces Of Your Yesterday
8. Interlude
9. Brand New Thing
10. You Are Not Alone
11. Nonstop
12. Jesus My Lord
13. Gone (feat. Landon Pietrini)
14. Winning The War (feat. Playdough)
15. MacBook Of Raps (feat. Soup The Chemist)
16. Outro

Connect met Joey the Jerk
http://facebook.com/iamjoeythejerk
http://instagram.com/iamjoeythejerk
http://twitter.com/iamjoeythejerk

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑